Autor: Kaisa-Kitri Niit • 20. september 2021

Kanadas valitseb pandeemiaaegne üksildus

Paljud kanadalased tunnevad end pandeemia kolmanda laine ajal üksildaselt, selgub värske uurimuse tulemustest. 60% tunnevad üksildust mitu korda nädalas, 46% väidab, et tunneb end üksildaselt iga päev.
Foto: Pexels

On selgelt näha, et viimase pooleteise aasta jooksul on üksildus kanadalaste seas kasvanud, eriti pandeemiaga seotud ärevuse ja läbipõlemise tõttu. Selle tulemusena on 82% üksildastest inimestest madal üldine eluga rahulolu. Tugevate sotsiaalsete sidemete loomine ja hoidmine on seepärast endisest veelgi olulisem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456