Autorid: Harro Puusild, Jane Suu • 7. oktoober 2021

Palga TOP: tööstussektori parimad palgamaksjad

Möödunud aasta majandustulemuste põhjal koostatud tööstussektori palga TOPis paistab väga hea palgamaksjana silma masina- ja metallitööstus. Edetabelis on esikoha haaranud PKC Eesti AS, kirjutab Tööstusuudised.ee.
Palga TOPis paistab väga hea palgamaksjana silma masina- ja metallitööstus.
Foto: Raul Mee

Tööstusesektori palga TOPi on kokku pannud Äripäeva Infopank. Edetabelis on kokku 627 ettevõtet, kus keskmine brutopalk on vähemalt 1500 eurot kuus. Tabelist leiab mitmeid suuri ja tuntud tööstusettevõtteid, aga ka näiteks sellised idufirmad nagu Ampler Bikes või Comodule.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456