Autorid: Kai Saard, Jana Jaakson • 6. oktoober 2021

Nõo Lihatööstuse personalijuht tööjõupuudusest: turult saame puhta lehe, kes tuleb endal välja õpetada

Kuna huvi lihatehnoloogia eriala vastu on üliväike, siis pole ka häid spetsialiste kerge leida, tõdeb Nõo Lihatööstuse personalijuht Jana Jaakson. Tööjõuturult saabuvad ettevõttesse nn puhtad lehed, keda tuleb tööandjal endal välja õpetada. Kuidas aga töötajaid hoida ja millega motiveerida? Leidub nii mõnigi aspekt, mille poolest Nõo Lihatööstus teistest organisatsioonidest eristub.
Nõo Lihatööstuse personalijuht Jana Jaakson

Järgneb intervjuu Jana Jaaksoniga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456