Autor: Personaliuudised.ee • 1. detsember 2021

Üle poole Balti riikide ettevõtetest ei suuda leida piisavalt uusi töötajaid

Rohkem kui pooltel Baltimaade väike- ja keskmise suurusega ettevõtetel (VKE) on 2021. aastal raskusi uute töötajate leidmisega, selgus Luminori korraldatud uuringust. Ettevõtjate sõnul on talentide leidmisel põhiprobleemideks kvalifitseeritud spetsialistide puudus ja vähene kandideerimine vabadele töökohtadele.
Foto: Andras Kralla

60% uuringus osalenud Eesti VKE-dest märkis, et uute töötajate leidmine on sellel aastal üks põhimuredest. Sama probleemi üle kurtis 55% Läti ja 53% Leedu ettevõtetest. Umbes 45% Eesti, 42% Läti ja 35% Leedu VKE-dest tõi olulise probleemina välja õigete kogemuste ja oskustega spetsialistide puuduse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456