Autorid: Katrina Laurson-Suurna, Marie Niilisk • 4. jaanuar 2022

Eesti Energia kogemus: koosolekuruumid võiksid toetada töötajakogemust

Ettevõtte strateegiliste eesmärkide saavutamisel ei tasu alahinnata ühtegi lahendust. Eesmärke silmas pidades on Eesti Energia uuendanud oma koosolekuruume.
Foto: Eesti Energia

Nõupidamisruumid soodustavad varasemast rohkem teadmiste jagamist, ideede genereerimist ja mitmekülgset koostööd. Erksad värvid, südikad sõnumid ja nutikad lahendused toovad kontorite koosolekuruumidesse mängulisust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456