Autor: Kristel Maran • 8. veebruar 2022

Suur persoonilugu | Robert Overweg – mees nagu orkester

Hollandlasel Robert Overwegil on palju rolle. Ta on disainer, kunstnik, tehnoloogiaekspert, innovatsioonikonsultant ja hinnatud esineja. Tema loodud programm Adaptable Mindset aitab treenida aju, leida inspiratsiooni, avardada mõttemaailma ja luua uusi perspektiive.
Robert Ovwerweg.

Robert Overweg lõi oma esimese ettevõtte juba 17-aastaselt, kui avastas, et tal on disaini peale annet, inimesed on nõus tema töö eest maksma ning nii saab teenida ühe tunniga sama palju kui supermarketis töötades ühe päevaga. Hiljem Arnhemis kunstiakadeemias disaini õppides hakkas ta pildistama virtuaalmaailma, täpsemalt videomänge. Tollal peeti seda tobedaks. Robert meenutab: „Kunstikooli direktori küsis, et mida ma ometi teen! Äkki mu koht pole üldse ülikoolis? Aga kaheksa aastat hiljem olid mu tööd üleval George Pompidou keskuses Pariisis ja näitus rändas hiljem üle maailma. Praegu nimetatakse seda virtuaalmaailmas tegutsemist metaverse’iks. Mina pildistasin seal juba aastal 2007. Olin pisut ajast ees.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456