Autor: Personaliuudised.ee • 22. veebruar 2022

Uuring: 77% ettevõtete jaoks on töötajate leidmine keerukam kui aasta tagasi

CV.ee korraldas jaanuaris küsitluse, et uurida tööandjate hinnanguid tööturu hetkeseisule. Uuriti, millised muutused on viimasel aastal töötajate arvu ja töötasude osas toimunud ning millised on plaanid käesolevaks aastaks.
Sobivaid kandidaate on tööturul vähem saadaval. Illustratsioon: Pixabay.

Uusi töötajaid võeti tööle 46% ettevõtetes. Vähendamist tuli ette 7% organisatsioonides, peamiselt ettevõtte ümberkorraldamise või tulemuste langemise tõttu. Pea pooltes ettevõtetes töötajate arvu ei muudetud või siis nii vähendati kui ka suurendati.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456