Autorid: Tambet Toomela, Marja Stina Saaliste, Erika Tuvike • 26. aprill 2022

Töötaja ei pea igal ajal kättesaadav olema

Euroopa Parlament on võtnud vastu seadusandliku direktiivi algatuse, mis annaks kõigile, sh kaugtööd tegevatele ja teistele töökeskkonnast eemal viibivatele töötajatele õiguse end väljaspool tööaega tööst välja lülitada.
Õigusbüroo Eversheds Sutherland Ots ja Co tööõiguse eksperdid.

Euroopa Parlament on võtnud vastu seadusandliku direktiivi algatuse, mis annaks kõigile, sh kaugtööd tegevatele ja teistele töökeskkonnast eemal viibivatele töötajatele õiguse end väljaspool tööaega tööst välja lülitada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456