Autor: Helena Laus • 4. mai 2022

Apranga lõi ettevõttesse vaimse tervise mentorite kogukonna

Vaimse tervise mentorid on koolitatud kolleegid, kes oskavad märgata, kuulata, toetada ja suunata töötajat, kellel on mure hingel.
Apranga personalijuht Helena Laus.
Foto: Meeli Küttim

Apranga vaimse tervise mentorite (VTM) kogukond sai alguse möödunud aasta juunis, kui tekkis idee luua ettevõttesse koolitatud vaimse tervise esmaabi andjate grupp. Mentori poole võib pöörduda iga töötaja, kes tunneb, et tal on keeruline selle probleemiga ise tegeleda. VTM kogukonna eesmärk on suurendada töötajate teadlikkust vaimsest tervisest ja oskust märgata probleeme ning kavandada koos tegevused vaimse tervise hoidmiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456