Autor: Helen Roots • 17. mai 2022

Heli Raidve: Tööleping on püha, paber sealjuures mitte

Tänasel Heli Raidve tööõiguse seminaril tuletati taas meelde, et tööleping loetakse sõlmituks hetkel, mil on (kas suuliselt või kirjalikult) kokku lepitud töötamise tingimused – tehtav töö ja makstav tasu.
Seminaril olid luubi all 1. augustil jõustuvad töölepingu seaduse muudatused, värskeimad kohtulahendid ja ukrainlastega töölepingute sõlmimise nüansid.
Foto: Helen Roots

Näiteks võib siin tuua olukorra, kui inimene kandideerib tööle, võidab konkursi ja osutub valituks. Ta tuleb vestlusele, uurib oma tööülesannete kohta, küsib, kui palju ta palka saama hakkab, ja ütleb: „Sobib, ma alustan esmaspäeval.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456