Autor: Helen Roots • 10. juuni 2022

Inspiratsioonifestival: inspireerib Kristel Kruustük

Tänasel personalijuhtide inspiratsioonifestivalil jagab avaettekandes oma inspireerivat lugu Testlio asutaja Kristel Kruustük.
Testlio asutaja Kristel Kruustükk jagamas personalijuhtide inspiratsioonifestivalil ausat ja ilustamata kogemust oma otsingutest, leidmistest, edusammudest ja ämbrisse astumistest.
Foto: Helen Roots

Londonisse, San Franciscosse, Dominikaani Vabariiki, Londonisse, Californiasse, Londonisse, Eestisse, taas Ameerikasse ... enese ja selle õige "oma" valdkonna otsimine ei olnud Kristeli sõnul sugugi nii kiire, kui võinuks arvata. Alustades IT-õpingutest – eriala, mille sisu oli algul üsna ebamäärane – algas Kristeli teekond, mis oli täis lootusrikkaid katsetusi, läbikukkumisi, taas jalule tõusmisi, uute suundade otsimisi ja leidmisi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456