Autor: Mariliis Saat • 13. juuni 2022

Töötukassa lõi oma juhtidele õppimist toetava programmi

Arenguprogrammi koostamine algas juhi kompetentside kaardistamisest ja kompetentsimudeli loomisest. Programmi alustalad on baasoskuste ja mentoriõpe ning talendiprogramm.
Oluline nüanss töötukassa talendiprogrammis on eeldus olla valmis astuma koolitaja rolli.

Eesti Töötukassas on suur hulk juhte, kellel on pikk organisatsioonis töötamise kogemus ja kelle juhtimistegevuse juurde on alati käinud töötajate arengu-, koolitus- ja supervisiooni vajaduste nägemine ning lahenduste leidmine. Märgid juhtide läbimõeldud arendamise vajadusest hakkasid tekkima just seetõttu, et juhi prioriteet olid sageli tema töötajaid, aga mitte tema ise. 2017. aastal astusime esimesed sammud organisatsiooniüleste tegevustega ning meie koostööpartneriks sai Fontes. Juhtide arenguprogrammi alguspunktiks oli juhi töö kriitiliste kompetentside kaardistamine ning kompetentsimudeli loomine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456