Autor: Helen Roots • 8. juuli 2022

Kaugtöökohta aitab hinnata töötajale mõeldud küsimustik

Tööinspektsioon on valmis saanud küsimustiku, mida täites saab töötaja hinnata, kas tema valitud töökoht sobib kaugtöö tegemiseks.
Foto: Pexels

Tööinspektsioonile on saabunud üksjagu küsimusi tööandjatelt, kuidas teha töökeskkonna riskianalüüsi kaugtöötaja töökohal. Sellega seoses on tulnud sageli selgitada, et võttes arvesse töölepinguseadust, on tööandja kohustatud ka kaugtöö korral veenduma töökeskkonna ohutuses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456