Autor: Margit Adorf • 19. juuli 2022

Noor värbaja usub, et hea sõna ja paindlikkusega jõuab kaugele

IT-firmas värbajana töötav Hanna Pentsa lõpetas sel kevadel TalTechis ärinduse eriala. Ta on üliõpilasena olnud väga aktiivne ja soovitab teistelegi tudengitele aktiivset osalemist koolielus. See annab ka CV-le ilusa alguse, arvab ta.
IT-värbaja Hanna Pentsa.
Foto: Karl-Kristjan Nigesen

Oma eriala valides mõtles Hanna siiski peamiselt sellele, et talle on alati meeldinud inimestega suhelda ja teda huvitas inimeste juhtimise psühholoogia, aga ka äri arendamine. Seda kõike ta TalTechist ka sai.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456