Autor: Pille Parind-Nisula • 2. august 2022

Aasia kaugtööd ei karda

Neid ridu kirjutades viibin oma tööandjast 9000 km kaugusel. Aasta jagu kogemust on andnud kinnitust, et vaatamata mõnedele piirangutele on selline töötamise viis võimalik.
Pille Parind-Nisula, Motichecki kasvu- ja müügijuht.

Ajavahe Aasiast Eestisse töötades nõuab head planeerimist ja kliendiga lõunale minna tõesti ei saa, aga töö tulemust see sisuliselt ei mõjuta. Juba kolm aastat tagasi Filipiinidele kolides olin üllatunud, kui levinud on töötada siit Ameerika ettevõtetele või Aasia finantskeskuste, näiteks Singapuri või Hongkongi firmadele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456