Autor: Virtuaalkliinik.ee • 10. august 2022

Vaimne tervis: miks me asju edasi lükkame?

Miks on edasilükkamine sageli nii ahvatlev? Prokrastineerimine ei pruugi olla iseloomu viga, vaid hea tahtmise korral täiesti väljajuuritav harjumus. Teadlane Olivia Remes selgitab nähtuse psühholoogilist tausta ning annab nippe, kuidas sellest võitu saada.
Kuidas saada lahti halvavast edasilükkamise harjumusest?
Foto: Shutterstock

Järgneb katkend Olivia Remesi raamatust "Vaimse tervise kiirabi. Leevendus 10 kahjulikule meeleseisundile".

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456