Autorid: Sigrid Kõiv, Helen Roots • 25. august 2022

Tööjõuturu aastaraport: analüüs ja prognoos

Värske Äripäeva Infopanga raport kirjeldab tööhõiveagentuuride ja tööjõurendiga tegelevate firmade hetkeseisu ning toob esile turuolukorra kitsaskohad. Tööandjate küsitlusest koorus ka üht-teist tuleviku kohta.
Raport paljastab: eriti terav puudus on erinevatest spetsialistidest.
Foto: Pexels

Üldistavalt võib öelda, et juhtide hinnang sektori seisundile ei erine kuigi palju möödunud aasta omast: koroona mõju on väga selgelt näha – kõige madalamaks hindasid juhid sektori aktiivsust 2020. (koroona)aasta kolmandas kvartalis ja 2021. aasta esimeses kvartalis. Pärast seda hakkas juhtide hinnang sektori seisundile kasvama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456