Autor: Personaliuudised.ee • 6. september 2022

CVKeskus.ee värbamisosakonda asus juhtima Grete Adler

Pea kaheksa aastat Mainorile ja Ülemiste Cityle talente jahtinud ning hiljem HR Factorys ja Riigi Kinnisvaras värbamist vedanud Grete Adler võttis vastu uue väljakutse ja asus juhtima CVKeskus.ee värbamisteenuste osakonda.
Grete Adler
Foto: Terje Lepp

Grete Adler nägi võimalust anda märgatav panus Eesti värbamisturu arengusse, luues tööotsingu kanali CVKeskus.ee värbamisosakonnaga koos teenuseid, mis muudaksid tööandjate elu praegusel keerulisel tööturul lihtsamaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456