Autor: Daisy Koorits, GPV Estonia AS, People Development Manager, Brightera OÜ coach, konsultant • 19. oktoober 2022

Kuidas luua usalduslikku keskkonda, töötades virtuaalselt?

Töötan rahvusvahelises ettevõttes globaalses rollis enamasti kodukontoris. Kõik mu meeskonnaliikmed töötavad eri riikides.
Foto: Pexels

Meie ettevõtte üks põhiväärtus on, et me usaldame inimesi. Kui olin ettevõttes töötanud kuu aega, pidin korraldama virtuaalse kohvipausi „Coffee and values“, rääkima seal ettevõtte väärtuste juurutamisest ja korraldama sel teemal arutelu. Kartsin natuke, kuidas teised töötajad suhtuvad, kui räägin uue töötajana ettevõtte väärtustest. Mu juht aga usaldas mind ja mina otsustasin võtta vastutuse ning leida lahendused (need on meie teised kaks väärtust), kuidas võita inimeste usaldus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456