Autor: Personaliuudised.ee • 25. november 2022

Peresõbraliku ettevõtte tunnustus näitab töökoha inimlikkust

Tervise- ja tööminister Peep Peterson ning sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo andsid ERGO kindlustusele üle peresõbraliku tööandja kõrgeima taseme tunnustuse ehk kuldmärgise. Auhinna vastu võtnud ERGO kindlustuse tegevjuhi Marek Ratniku sõnul on see tunnustus osaliselt ka pingutuste eest, et kodu- ja kontoritöö hübriidajastul oma inimesi kõige paremini toetada.
ERGO Kindlustus pälvis peresõbraliku ettevõtte tiitli.
Foto: ERGO

Peresõbraliku tööandja programm toetub kümnele põhikategooriale ja kuldmärgise saamine eeldab süsteemset ja kogu ettevõtet kaasavat strateegilist lähenemist, kus ei piisa vaid ühest silmapaistvast ettevõtmisest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456