Autor: Aili Nurmeots • 21. detsember 2022

Neli uskumust, millest on aeg lahti lasta

Päevast päeva coach'ina töötades ja aidates inimestel nende loomupäraste annetega taas kontakti saada, näen sageli, kuidas meie uskumused võivad meid tagasi hoida ning takistada saavutamast tõelist rahulolu ja õnnetunnet. Enamasti saavad uskumused alguse mingist varajasest sündmusest ja vahel piisab vaid ühest kommentaarist, et me hakkaks uskuma enda kohta midagi, millel tegelikult puudub alus.
Aili Nurmeots, juhtide ja meeskondade ning Gallupi tugevuste <em >coach</em>
Foto: Jake Farra

Petra Bock nimetab oma raamatus „Mind Fuck“ uskumusi sisemisteks takistajateks ehk mõteteks ja veendumusteks, mis aeglustavad ja takistavad meie edenemist. Teisisõnu on tegu meie sisemise häälega – dialoogiga iseendaga, mis väljendub piirangu või kriitikana. Inimese peas on paralleelmaailm koos terve uskumuste süsteemi ja sisemise keelega, mis kasutab oma loogikat ja sõnastust. See paralleelmaailm näitab, mida inimene oma alateadvuses arvab endast, maailmast ja elust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456