Autor: Kati Tikenberg, Aeternumi konsultant-koolitaja ja partner • 27. detsember 2022

Kas usud, et suudad, või usud, et ei suuda – sul on mõlemal juhul õigus

Aasta lõpp on kohe ukse ees ja nii inimesed kui ka organisatsioonid teevad plaane uueks aastaks. Kõneldakse eesootava perioodi sihtidest ja eesmärkidest. Senisest sajast protsendist saab jaanuarist sada kümme ning arvust N saab N+1 või isegi rohkem.
Katseaja lõpuks on uustulnukal meeskonnaliikmetega n-ö sama nägu peas.
Foto: Pexels

Seejärel toimub polariseerumine, leidub neid, kes usuvad igavese progressi võimalikkusesse ja hakkavad palehigis pingutama, samal ajal on igas meeskonnas ka inimesi, kelle puhtinimlik reaktsioon on, et see ei ole võimalik – praegustel aegadel veel paremaid tulemusi saavutada. Täiesti võimatu! Aga kellel on siis õigus? Kindlasti mõlemal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456