Autor: Helen Roots • 8. august 2023

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood juulis

Puhkus, tööõigus, palk, AI, palk, puhkus, tööõigus ... Personaliuudised võtsid kokku, mis lood kibekiirel puhkuste ajal personaliinimeste seas enim populaarsust kogusid. Vaata ka üle, äkki jäi midagi olulist märkamata!
Foto: Evi Schults
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456