Autor: Kai Saard • 17. jaanuar 2023

Tööseadused paindlikumaks ja ajakohasemaks! Eksperdid otsivad vastuseid

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE esitles täna, 17. jaanuaril ERRi pressikeskuses oma 2023. aasta tööelu manifesti. Suures paneelis arutasid tööturu eksperdid ja ettevõtjad, kuidas Eesti tööelu edendada ja ajakohastada, et Eestis oleks ka 10 ja 20 aasta pärast hea töötada.
Foto: Raul Mee

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE koos oma 500 liikmega (300 organisatsiooni ja 200 eraisikut, mis kokku hõlmab ligi 2000 personalivaldkonna inimest) on koostanud tööelu manifesti, mille ideed viivad Eesti tööelu digiriigile väärilisele tasemele, aitavad ettevõtetel ja töötajatel pidevalt muutuvas keskkonnas kohaneda ja võita.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456