Autor: Triin Põldme-Uibo, MAOLEN OÜ coach, juhtide ja meeskondade arengutreener • 7. veebruar 2023

Juhi roll arengu juhtimisel

Arengut võib defineerida mitmeti, kuid usun, et me kõik oleme nõus sellega, et arenguga kaasneb alati mingi liikumine, kasv või edu ja kõik need tegurid on iga organisatsiooni jaoks võtmetähtsusega. Nii on iga ettevõtte või organisatsiooni juht tegelikult ka arengu juht, kas pole?

Mulle esitati väljakutse vaadata tagasi ajale, kui olin Põldma Kaubanduse ASis Eesti personaliosakonna ja kaupluste juht, ning seda läbi põneva filtri – millised olid minu õppetunnid ja kogemused arengu juhtimisel ning millele ma praegu rohkem tähelepanu pööraksin? Uue aasta algus on just hea aeg, et antud teemal mõtiskleda!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456