Autor: Personaliuudised.ee • 3. veebruar 2023

Kas saab korraga olla nii juht kui tippspetsialist?

Parimad juhid kasvavad oma kohale ettevõtte seest. See aga tähendab, et karjääri arenemisel peab edukas spetsialist varem või hiljem tõdema, et ta tõsist huvi pakkunud tehnilist tööd enam teha ei saa ning oma aeg tuleb pühendada strateegilisele ja administratiivsele vaatele.
Joosep Põllumäe: "Juht võib olla väga hea tippspetsialist, aga kui juba juhtimiskoorem enda kanda võtta, tuleb mõista, et peamine tähelepanu on vaja pöörata laiemale pildile."
Foto: Kristjan Madalvee

Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumägi märgib, et osa inimeste jaoks võib see osutuda ka suurimaks vastuargumendiks juhtiva töö vastuvõtmisel, ent kui oma kaardid õigesti välja mängida, võib mõnel juhul õnnestuda juhikohustuste kõrvalt ka veidi näpud-mullas-tööd teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456