Autor: Ruti Einpalu • 22. veebruar 2023

Kiitmisest ja selle varjukülgedest

Heade sõnade defitsiit on juhtimises suur. Koguni niivõrd, et mõnikord inimesed ütlevad, et nad ei tahagi tunnustust, seda polegi vaja. Selle taga võib aimata väikest kibedust. Näiliselt lihtne teema osutub lähemal vaatlusel keerulisemaks kui arvata võiks. Ilmselt oleme kõik kogenud sedagi, et kiitus võib olla sisutühi, manipulatsioonivahend või isegi piinlikkust tekitav.
Coach Ruti Einpalu

Tõepoolest, kiitmine on kahe otsaga asi. Aga mis üldse on kiitmine? Kiitus on sõnum, millega antakse edasi hinnang teisele isikule, tema käitumisele või tulemusele. Näiteks: „Küll sa oled tubli! Sa oled väga hea teenindaja.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456