Autor: Anzelika Ruubel • 1. märts 2023

Värbajate aktuaalseimad teemad on jätkuvalt palgad ja inflatsioon

28. veebruaril ilmunud Äripäeva värskele tööjõuvahenduse ja -rendiga tegelevate ettevõtete kvartaliraportile andis valdkonnaspetsialistina kommentaari Talendibaasi juht Anzelika Ruubel.
Talendibaasi juht Anzelika Ruubel

Eesti tööturul läheb hästi. Vaatamata tervele hulgale koroonakriisi, Vene-Ukraina sõja ja majanduslangusega seotud negatiivsetele prognoosidele oli tööga hõivatute osakaal möödunud aastal viimaste aastate kõrgeim – statistikaameti andmeil veidi üle 69,2 protsendi. See näitab, et oleme saavutanud tööturul väga hea paindlikkuse, mis võimaldab inimestele asjakohast ümberõpet ja leida kiiresti tööd eri valdkondade vahel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456