Autor: Personaliuudised.ee • 11. aprill 2023

Enim vihjeid tehti tööinspektsioonile seoses töökoha temperatuuriga

Aprilli alguses valmis tööinspektsiooni traditsiooniline kokkuvõte, mis annab ülevaate eelmise aasta töökeskkonna ja töösuhetega seotud teemadest ja statistikast.
Suvine kuumalaine häiris mullu paljudel inimestel töö tegemist.
Foto: Raul Mee

Eelmisel suvel tuli tööinspektsioonile vihjeid, kus probleemiks oli töökeskkonna kõrge temperatuur. Suviste kuumalainete ajal segas erakordne palavus tööruumides inimeste töötegemist. Kontrastiks tuli aasta teises pooles seoses energiakriisiga mitmeid vihjeid liiga madala temperatuuri kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456