20. aprill 2023

Miks edutatakse juhtkonda valed inimesed ja kuidas seda muuta?

Enamasti tunnustatakse heade tulemustega töötajaid kõrgema ametikohaga, aga oma töö hästi tegemine ei tähenda, et osatakse hästi inimesi juhtida. Ettevõtted peaksid toimima hoopis teisiti.
Foto: Pixabay

Paljudele meist on isikliku kogemuse kaudu selge, et mõnele juhile poleks üldse pidanud sellist vastutust andma. Üllatavalt suur hulk töötajaid tunneb sama. Uurimuste andmed näitavad, et pool Ameerika töötajatest on lahkunud töölt halva ülemuse tõttu, kelle käitumine võib ulatuda mikrojuhtimisest alateadliku erapoolikuse ajel tegutsemiseni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456