Autor: Moonika Oras, Testlio töötajakogemuse spetsialist • 9. mai 2023

Töötajate ressursigrupid loovad turvalise, võimestava ja toetava töökeskkonna

Ameerika Ühendriikidest alguse saanud töötajate ressursirühmad ehk töötajate võimestusrühmad on ettevõtte sisesed võrgustikud, mis põhinevad ühisel identiteedil (sugu, etniline kuuluvus jne) või kogemustel. Testlio kogemust niisuguste gruppide loomisel jagab homse mitmekesisuse päeva valguses töötajakogemuse spetsialist Moonika Oras.
Testlio töötajakogemuse spetsialist Moonika Oras
Foto: Arno Mikkor

Töötajate võimestusrühmad on vabatahtlikkuse alusel moodustatud ja töötajate juhitud grupid, mille eesmärk on edendada mitmekesisemat ja kaasavamat töökeskkonda, mis on kooskõlas organisatsiooni väärtustega. Võimestusgrupi liikmete jaoks on see võimalus jagada turvalises (virtuaalses) ruumis oma kogemusi ja mõtteid, toetada teineteist ja panustada nii oma tööalasesse kui ka isiklikku arengusse erinevate planeeritud tegevuste ja eesmärkide kaudu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456