Autor: Tööstusuudised.ee • 11. mai 2023

TÖÖ JA KARJÄÄR TARNEAHELAS | Kuidas õiged inimesed ja oskused tulemuslikult kokku panna?

25.-26. mail toimub taas Pärnu tarneahelakonverents, kus üks sessioon on pühendatud täielikult inimeste juhtimisele ja karjäärile. Sessiooni avaettekandes annab Mõttemaru psühholoog Andero Teras nõu, kuidas keerulisel ja muutlikul ajal õiged oskused ja inimesed kokku panna.
Mõttemaru psühholoog ja hinnatud esineja Andero Teras kõneleb 25.-26. mail Pärnu tarneahelakonverentsil, kuidas keerulisel ajal õiged inimesed ja oskused kokku panna.
Foto: Äripäev

Viimasel kolmel aastal on tarneahelaid saatnud kriis ja muutused. Keerulised ajad toovad tihti kaasa palju muutusi, nõuavad meeskonnalt suuremat panust, pingetaluvust, veidi rohkem loomingulisust, paindlikkust ja koostöötamise võimet, et tarneahelate vastupidavus oleks tagatud.

Inimestele ja juhtimisele on seekordsel Pärnu tarneahelakonverentsil pühendatud terve sessioon, mis kannab alapealkirja „Kellega juhtida ja reageerida?“.

Sessiooni avaettekandes „Tarneahela dream team ehk kuidas õiged inimesed ja oskused raskel ajal tulemuslikult ühendada?“ kõneleb Mõttemaru psühholoog Andero Teras sellest, kuidas liikuda tõelise unistuste meeskonna poole, mis oleks võimeline raskele ajale ja muutustele vastu minema ning projektid ära juhtima.

Seejärel tuleb lavale idufirma juht ehk Procurement Flow asutaja Tarmo Saidla, et kes selgitab oma nägemust, millised on tema hinnagul 3 kriitilist oskust ja inimest, et idu- ja klassikalise ettevõtte ühine projekt saaks efektiivselt lõpuni viidud. Ettekanne „3 kriitilist oskust ja 3 kriitilist inimest, et idu- ja klassikalise firma ühine projekt efektiivselt ära juhtida“ keskendub sellele, kuidas võiks klassikaline ettevõte kokku panna meeskonna, kes oleks arendusprojektis idufirmale partneriks.

Sessioon lõpeb juhtide vestlusega teemal „Kodust võõrsile ja tagasi“, kus sätitakse fookus tarneahela inimeste liikumisele laia maailma ja sealt tagasi. Laval on rahvusvahelise kogemusega tippjuht ja Tuuli Tolmats-Aia, Mehhikos tehast juhtinud ja varem Skeleton Technologiese tarneahelate juhtimise valdkonna eest vastutanud Oliver Kotkas ning USAs, Hiinas ja Kesk-Euroopas töötanud tarneahelate ekspert ja tippjuht Emöke Sogenbits, kes räägivad oma võõrsile minemise loo ja selgitavad, mis ajendas neid rahvusvahelist karjääri arendama ja kodumaale naasma. Küsime, kuidas minna võõrsile ja seal ka tarneahelas tõusta ning mnillist küpsust ootab maailm tarneahelainimestelt. Vestlust juhib kogenud tarneahelajuht ja hankejuhtimise ekspert Hannes Laaser.

Töötuba: ülekoormus ja juhid

Konverentsil on võimalik osaleda ja Kristjan Rotenbergi töötoas "Töötuba hõivatud juhtidele: 2 kõige olulisemat küsimust, millele ülekoormuses vastus sõnastada".

Töötoas keskendutakse ajapuuduses ja hõivatud juhtide vaimsele tervisele. Selles töötoas saab kuulaja teada, kuidas olla kriisiolukorras tõhus ja vastupidav. Uuritakse, mis on kaks kõige tähtsamat küsimust, millele ülekoormuses olles vastuse peab sõnastama, ja tehakse läbi praktilised mõtteharjutused, et põhiküsimustele vastus leida.

Tule osalema!

10. Pärnu tarneahelakonverents 2023 "Uued ajad, uued võimalused ja riskid" toimub 25.-26. mail Pärnu Kontserdimajas. Vaata täispikka programmi ja registreeri aadressil www.supplychain.ee.

Lisaks tulevad lavale:

Mark Millar, peaesineja, tarneahela ja logistika ekspert, kogenud esineja. Loe lähemalt SIIT.

Helen Klettenberg, Juhtimiskonsultant ja Äripäeva Akadeemia koolitaja

Kristjan Rotenberg, vaimse tervise eestkõneleja, koolitaja, kogenud tööstusjuht ja ettevõtja

Olena Dashko, ACE Logistics Ukraine tegevjuht (Ukraina)

James Meads, Hankejuhtimise digitaliseerimise ekspert ja entusiast, ettevõtja (Inglismaa/Bulgaaria)

Airika Evestus, Glamoxi kategooriajuht

Guy Clutton-Diesen, SAP Digital Supply Chain, strateegline nõustaja

jt.

Soodushind vaid täna ja homme!

Meeskondade eripakkumist küsi programmijuhilt Anu Soometsalt aadressil [email protected].

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456