24. mai 2023

Kuidas hoida töötajaid rasketel aegadel õnnelike ja tootlikena

Suurim viga, mida juhid teevad, on töötajakogemuse eiramine ja neilt samal ajal enama nõudmine.
Foto: Pixabay

Võttes arvesse, et prognoos majandusele on lähiajal üsna tormine, pole tõenäoliselt ühtegi juhti, kes ei oleks juba varem põhjalikult keskendunud töötajate produktiivsuse suurendamisele. Seda ei saa neile kuidagi ette heita. Negatiivsete uudispealkirjade lakkamatut pealevoolu on võimatu tähelepanuta jätta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456