Autor: Raigo Jahu • 31. mai 2023

Vaimne tervis: mida pakuvad oma töötajaile paindlikkuse tipud?

Mida tuleb tööandjal silmas pidada, et tööaeg ja -korraldus toetaks meeskonnaliikmete vaimset tervist? Sel teemal jagavad kogemusi Wise, Elisa ja Luminor, kes kõik tööandjatena oma inimeste heaolu nimel pingutavad.
Foto: Pixabay

Paindliku tööaja võlu ja valu

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456