Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 10. juuli 2023

Raamatupidajate palgaraport: mehed teenivad naistest oluliselt rohkem

Kõigis ametirühmades teenivad mehed rohkem kui naised ja maakondade lõikes olid raamatupidajate palgad suisa seinast seina.
Foto: Pexels

Tuletame esmalt meelde, et mediaanpalk on palganäitaja, millest väiksemat ja suuremat palka teenib võrdselt sama palju inimesi. Näiteks tähendab mediaanpalk 1000 eurot, et pool sellel ametikohal töötajatest teenib kuni 1000 ja pool üle 1000 euro kuus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456