Autor: Mustamäe Kultuurikeskus Kaja • 13. august 2023

Kultuurikeskus Kaja – Sinu poolt idee, meie poolt ruumilahendus

Mustamäel asub modernne ja multifunktsionaalne kultuuri- ja konverentsikeskus Kaja, mille asukoht peegeldab hästi kogu linnaosa olemust – vana kohtumas uuega. Uuenenud kujul avati Kaja 2019. aastal ning see kätkeb endas 300-kohalist tipptehnikaga varustatud saali ja hulgaliselt muid ruume ja inventari, et korraldada üritusi alates suurtest konverentsidest ja teatrietendustest kuni kontsertide ja lastehommikuteni välja.
Mustamäe Kultuurikeskus Kaja, E. Vilde tee 118
Foto: MARIS TOMBA

Hoone seisab muide samas kohas, kus asus endine Kino Kaja, ning avati praegusel kujul E. Vilde tee 118 aadressil 2019. aasta mais. Uuel kujul Kaja on lisaks kõigele veel palju jätkusuutlikum. Näiteks oma igakuisest energiavajadusest toodab maja päikesepaneelide kaasabil 10%. Lisaks sellele tagab see nutikas ja säästlik maja võimalikult väikese energiakulu – tuled süttivad ja kustuvad automaatselt. Ümberkaudse looduse õitsengule aitame kaasa katusel asuvate mesitarudega. Meie juures korraldatud üritused väärtustavad keskkonna säästmist.

Firmapeod, seminarid ja konverentsid Kajas

Tule korralda oma üritus Kaja suures saalis, olgu selleks seminar, konverents, kontsert või hoopis suur ettevõtte aastalõpupidu. Suures saalis on suurepärane akustika, tipptasemel heli- ja valgustehnika ning lisaks abistab Sind meie professionaalne ning abivalmis personal. Saali on võimalik kujundada just Sinu üritusele sobivaks, olgu tegemist kõrgetasemelise teatriga, kontserdiga, suure konverentsiga või vastuvõtuga. Saali populaarseimad konfiguratsioonid on teatri stiilis 303 inimest mahutav ja banketistiilis kuni 220 inimest mahutav asetus.

Näiteks suurema konverentsi puhul on võimalik lisaks suurele saalile juurde rentida fuajee ja valge saal, mis suurendavad rendipinna suuruse 637 ruutmeetrile. Samuti on 4. korrusel võimalik juurde rentida lisaruume, kui tegemist on mahuka konverentsiga.

Selleks, et külaliste kõhud oleks täis, saab üritust teenindav catering kasutada mugavalt Kaja catering'i ruumi baasina.

Juurde saab alati rentida erinevat inventari või teenuseid, et üritus sujuks veelgi paremini.

Kultuurikeskuse Kaja suur saal

Koosolek Mustamäel modernses Kajas

Olgu tegemist korteriühistu koosolekuga, meeskonna koolitusega või projekti meeskonna kohtumisega, erinevas suuruses ruumid Kultuurikeskuses Kaja ootavad Sind.

Kaja suures saalis võid korraldada koosoleku või koolituse kuni 300 inimesele ning kaasata vahepaladeks ka suurele lavale esinejaid. Valge saal mahutab kuni 70 osalejat ning on ka seinaga fuajeest eraldatav, tagades täieliku privaatsuse ning andes ligipääsu suurele ekraanile ja projektorile. Kultuurikeskuse 4. korruselt leiame seminariruumi, mis mahutab kuni 40 inimest ja milles on kõik vajalik eduka koosoleku või koolituse läbi viimiseks.

Ürituse korraldamise veelgi lihtsamaks muutmiseks on võimalik juurde rentida teenuseid ja inventari.

Kultuurikeskuse Kaja katuseterrass

Sinult idee, meilt ruumilahendus!

Iga üritus on unikaalne ning vajab ka personaalset lähenemist. Kui sul on idee, kuid ei suuda seda päris sõnadesse (ruumidesse) panna, siis võta julgesti meiega ühendust. Aitame sinu ideel areneda ja selle teoks teha.

Kirjuta meile [email protected] või helista +372 654 7410.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456