Autor: Helen Roots • 24. aprill 2024

KOGEMUS: kuidas politsei innustab töölt jooksu panema

Paned kokku tõhusa väärtuspakkumiste paketi ja avastad, et osa su töötajaid pole sellest kuulnudki, teine osa aga lihtsalt ei mäleta, mis võimalusi ta kasutada saaks?
Fotol PPA värbamisteenuste juht Rita Mesi ja tööandja turunduse juht Liisa Lahtmets. Koos kirjeldati Kickoff 2024-l PPA 2023. aasta töötaja väärtuspakkumise teavituskampaania eesmärki, käiku ja tulemusi.
Foto: Andrei Ozdoba

Kuidas kuvati väärtuspakkumist organisatsioonis sees ja mismoodi see viimaks ka väljaspool maja tööandja brändingu vankri ette astus, jagasid Instari ja CV.ee värbamisturunduse auhinnaüritusel Kickoff 2024 PPA värbamisteenuste juht Rita Mesi ja tööandja turunduse juht Liisa Lahtmets.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456