Autor: Tööelu.ee • 28. august 2023

1. september tulekul: kas koolilapse vanem saab vaba päeva?

Juba aastaid on peetud heaks tavaks anda algkooliõpilase vanemast töötajale koolialguse puhul vaba päev. On see aga töötajale seadusega ette nähtud õigus või tööandja vastutulek? Kas esimesse klassi mineja vanemale on vaba päev ette nätud?
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Lapsel on 1. septembril esimene koolipäev. Kas ma võin töölt ära küsida, et aktusele minna?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456