Autor: Marika Raiski, juht ja juhtimis-coach, PCC (ICF) • 4. oktoober 2023

Rasked vestlused: millal tasuks mõelda „lahkuminekule“ ja mis põhjusel töötaja tööst loobub?

Olukordi, kus juht või töötaja otsustavad, et üheskoos edasi minna pole enam mõistlik, võib tekkida töökarjääri erinevates etappides. Seda võib ette tulla nii katseajal kui ka lühemat või pikemat aega ettevõttes töötades ning põhjused võivad olla väga erinevad.
Kui koostöö kumbagi poolt ei rahulda, pole mõistlik sellest kinni hoida, teab Marika Raiski.
Foto: Jake Farra

Kui tavapäraselt mõeldakse, et katseajal või pikema karjääri jooksul on töösuhte lõpetajaks juht, siis tegelikult juhtub tihti ka nii, et töötaja langetab otsuse, et see töö, juht, kollektiiv või organisatsioonikultuur pole ikkagi tema jaoks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456