Autor: Personaliuudised.ee • 5. oktoober 2023

Kannapööre IT-sektoris – töötajad võitlevad tööandjate pärast

CV.ee tööturu kiirstatistika andmetel on võrreldes eelneva aasta sama ajaga IT-sektori tööpakkumiste arv langenud pea poole võrra. Samal ajal on aga kandidaatide arv teinud hüppe ülespoole ja tekkinud on olukord, mis paneb IT-valdkonnas tööd otsivad inimesed tööandjate pärast võitlema.
IT-firmadel peaks töötajate leidmine kergemaks muutuma.
Foto: Raul Mee

Veel mõni aeg tagasi oli turul olukord, kus tööandjad pidid võitlema töötajate pärast, kuid nüüd saab öelda, et kaardid on pöörduma hakanud ja käes on olukord, kus töötajad võitlevad tööandjate pärast. See võib olla imeline aeg uute talentide leidmiseks, hindab CV.ee pressiteates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456