Autor: Tööelu.ee • 6. oktoober 2023

Mida teha, kui töökohal on ehitustööde tõttu müra?

Oled just kolinud oma firma värskesse büroohoonesse, ent viimased viimistlustööd veel käivad? Või tehakse vanas kontorihoones renoveerimistöid ja kõrvulukustav lärm ei lase töötajail keskenduda? Lisaks tolm ja erinevad ehitustöödega kaasnevad lõhnad ...
Tugevamat müra põhjustavaid töid tuleks teha ajal, millal lähedal asuvates ruumides töid ei tehta, samuti võiks ehitajad kasutada ainult ühte lifti, et teised ei oleks tolmused.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456