Autor: Dali Karat • 19. oktoober 2023

Arukas juht mõistab – kui töötajad on õnnelikud, on ka kliendid paremini hoitud

Õnnekoolitaja Dali Karat tõdeb, et kui varasemalt on ettevõtete juhid pööranud tähelepanu pigem ainult palgale ja füüsilistele preemiatele – näiteks sporditoetusele –, siis viimase kahe-kolme aasta fookus on üha teadlikumalt olnud vaimsel tervisel. Teisisõnu mõistavad arukad juhid, et kui töötajad on õnnelikud ja rahulolevad, siis on ka kliendid oluliselt paremini hoitud.
Foto: Karen Härms

Tööõnn muutub aina tähtsamaks

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456