Autor: Personaliuudised.ee • 26. oktoober 2023

Astangu erivajadusega noored lähevad Maximasse praktikale

Juba teist aastat järjest saavad Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse noored osaleda Maxima Haabersti kaupluses tööpraktikal ning harjutada kauba välja panemist. Maxima loodab, et hiljem tulevadki noored Maximasse tööle.
2022. aasta praktikandid koos Maxima personalijuhi Lea Kimberi ja Astangu keskuse kaubanduse abitöötaja eriala vanemõpetaja Riina Kippaga.
Foto: Maxima Eesti

Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses valmistatakse tööealisi erivajadusega inimesi ette tööle minekuks ja iseseisvamaks eluks. Ühe inimese ümber on koondatud spetsialistidest koosnev meeskond – õpetajad, rühmajuhendaja, sotsiaaltöötaja, psühholoog, erinevad terapeudid, tööhõivespetsialist. Koos pannakse paika individuaalne tegevuskava, milles inimene sõnastab oma unistused ja eesmärgid, mille poole püüelda

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456