Autorid: Tuuli Seinberg, Gerli Ramler • 30. oktoober 2023

Kui paljud juhid mõtlevad sellele, et koos ametiga on nad võtnud kohustuse vastutada?

„Ei ole lihtsat teed, kui tahad kuhugi jõuda. Ühe päevaga ei saa füüsiliselt vormi ega miljonäriks. Aga meil on võimalus võtta enda kätte kontroll ja vastustus. Me saame muuta asju nii, et need ei jääks tegemata,” tutvustas CombatReady juhtimiskoolitaja Remo Ojaste raamatu „Distsipliin võrdub vabadus” autori, militaarse taustaga koolitaja Jocko Willinki juhtimispõhimõtteid.
CombatReady koolitaja Remo Ojaste valiti koos kolleegi Martin Jõesaarega ka Äripäeva ja personaliuudiste parimaks koolitajaks aastal 2022.

Ojaste nentis, et igal juhil peab olema valmidus tõmmata tuli enda peale. „Juhtimine on raske ja juhi roll vastutajana peabki olema raske – selle jaoks ta ju juht ongi. Aga kas enamik juhtidest üldse mõtleb sellele, et ta on võtnud rolli vastutada? Et kui midagi läheb valesti, siis vastutab tema? Ja kui midagi läheb hästi, on see meeskonna teene.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456