Autor: Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener • 3. november 2023

Mats Soomre: hea juhtimine on meeskonna edu võti

Belbin Eesti asutaja ja juhtivtreener ning Ettevõtluskõrgkool Mainor lektor Mats Soomre annab näpunäiteid, kuidas olla hea juht tänapäeva kiirelt muutuvas ja pidevalt uusi väljakutseid pakkuvas keskkonnas.
Foto: RAUNO LIIVAND

Efektiivne juhtimine on iga organisatsiooni jaoks ülioluline

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456