8. november 2023

AI mõjutab peagi ka e-kirjade saatmist

Äriprofessor Stephen Lind seletab, kuidas meie kõige tüütumat töösuhtluse vormi ootavad ees uuendused.
Kui e-post jääb meie töösuhtluses domineerivaks, peame hakkama seda paremini kasutama, ja AI võib olla lahendus.
Foto: Pixabay

Kuuleme iga päev uudiseid uuenduslikest viisidest, kuidas tehisintellekt võib pöördeliselt muuta meie tööelu. Ülikiirelt arenevad AI-vahendid ChatGPT-st ja virtuaaltegelikkuse koosolekutest kuni AI loodud kõneisikuteni tekitavad ettekujutuse tehnoloogiakesksest tulevikutöökohast. Aga AI suurimad võidud võivad tulla hoopis selle kõige vähem toretsevatest rakendustest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456