Autor: Keiu Kaitsa, Empler OÜ, HR-partner • 15. november 2023

Tehnoloogia kiire areng annab tõuke muudatustele personalirollides

Väljendid nagu “automatiseerimine”, “andmeanalüüs” ja “tehisintellektil põhinev tehnoloogia” saadavad meid ärimaastikul päevast päeva, samal ajal kui suur osa personaliinimestest peab uut reaalsust oma töistes väljakutsetes veel võõraks.
Empler OÜ HR-partner Keiu Kaitsa

Hirm uue ees on inimlik. Kuid suur küsimärk ripub õhus, kui analüüsida HR-valdkonna tulevikutrende. Prognoosid näitavad, et oleme jõudmas hetke, mida personaliinimesed on salamisi väga kaua oodanud. See on murdepunkt, kus tehisintellekt aitab HR-töötajatel ületada nende endi foobiad seoses andmete ja tehnoloogiaga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456