Autor: Pille Ivask • 1. detsember 2023

Pipedrive koondab taas

Tarkvarafirmas kaotab Eestis töö kümmekond töötajat.
Mullu novembris koondas tarkvarettevõte globaaselt 143 töötajat, ligikaudu pooled neist Tallinna ja Tartu kontorist.
Foto: Andras Kralla

Pipedrive'i tehnoloogiajuht Agur Jõgi selgitas, et koondamised on osa ettevõtte struktuurimuudatustest. Selle protsessi käigus suunatakse osa inimesi näiteks tööle uutesse osakondadesse, samuti värvatakse mõnel juhul mõnes riigis ka juurde.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456