Autor: Kaija Teemägi, Elisa personalivaldkonna juht • 8. detsember 2023

Peresõbralikkus ei ole ainuüksi perepäev ja kommipakid

Perekonna mõiste on inimeste jaoks olenevalt eluetapist väga erinevalt defineeritav. Selge on aga, et pereelu tähtsustamist ootavad lisaks lastega leibkondadele ka kõik teised töötajad.

Just ülalnimetatud põhjusel oleks lühinägelik endale tööandjana kaela riputada medaleid vaid perepäevade korraldamise või kommipakkide jagamise eest, vaja on teisi lahendusi. Organisatsioonidel tuleb astuda samm edasi iganenud mõtteviisidest ja näha peresõbralikkuse mõiste laiemat külge. Ootus ja vajadus on inimestelt tööandjatele seatud, võti on aga ettevõtete käes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456