Autor: Personaliuudised.ee • 8. detsember 2023

Eestis avatakse keskus coachi’dele

Eesti esimene coaching-keskus Avang avab uksed 12. detsembril uues Telliskivi Kvartali K-hoones. Keskus on loodud coach’idele, superviisoritele ja teistele professionaalidele, kes töötavad inimestega.
Eestis on peagi koht, kus saavad koos käia professionaalid, kes töötavad inimestega.
Foto: Avang

Coaching kogub Eestis ja mujal maailmas üha enam populaarsust kui teenus, mis aitab saavutada isiklikke ja tööalaseid eesmärke. “Tänapäeva kiire elutempo juures, kus inimesed žongleerivad töö, perekonna, hobide ja sotsiaalse elu vahel, on coaching hea peegel, et saada selgust oma elus toimuvast,” ütleb keskuse asutaja Kaisi Kask.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456